Προφίλ

Το Ανθρώπινο δυναμικό μας


  • Οι συνεργάτες της εταιρείας μας είναι επιλεγμένοι προσεκτικά, ανάμεσα σε αποφοίτους ανωτάτων και ανωτέρων οικονομικών σχολών, με τα αυστηρότερα κριτήρια και συγκαταλέγονται στους πλέον ειδικούς και έμπειρους επιστήμονες της χώρας μας.

  • Διαθέτοντας το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό και χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές και εργαλεία, μπορούμε και αφομοιώνουμε τη στρατηγική κάθε εταιρείας και να προτείνουμε τις διαδικασίες που συμβάλλουν στην επίτευξη του εταιρικού στόχου.

  • Η γνώση και η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την εχεμύθεια και την έντιμη συναλλακτική σχέση που προσφέρουμε βάζουν την βάση για μια αμοιβαία επωφελής συνεργασία.

Ζητήστε την διαμεσολάβηση μας για οποιοδήποτε οικονομικό θέμα σας απασχολεί.

Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε λογιστικά και φορολογικά θέματα καθώς και στην επίλυση διαφορών μεταξύ εταίρων, εργοδότη και εργαζομένου ή και με το δημόσιο. Θα σας κατευθύνουμε πάντα στην καλύτερη δυνατή λύση βάση της ισχύουσας νομοθεσίας.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε με την εταιρεία μας παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.